Tisztelt Előfizetőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a HHT ’98 Kft. Kábeltelevízió és Internet szolgáltatásaira vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) megváltoznak. Az új szolgáltatási ÁSZF-ek 2024. április 1-től lesznek hatályosak.

Az Internet szolgáltatásra vonatkozó ÁSZF megváltoztatására a szolgáltatás infláció követő árkorrekciója, illetve új szolgáltatási csomagok bevezetése miatt vált szükségessé. A módosítások a teljes ÁSZF láblécében található ’Az Általános Szerződési Feltételek utolsó módosításának időpontja’ és ’Az Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének időpontja’ pontokat, a fejlécben található fájl nevet, az A.1., A.2., A.3. függelékeket, valamint a B mellékletet érintik.

A Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó ÁSZF megváltoztatására a szolgáltatás infláció követő árkorrekciója miatt vált szükségessé. A módosítások a teljes ÁSZF láblécében található ’Az Általános Szerződési Feltételek utolsó módosításának időpontja’ és ’Az Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének időpontja’ pontokat, a fejlécben található fájl nevet, az A.1. és A.3. függelékeket érintik.

A módosított ÁSZF-ek nyomtatott formában megtekinthető az ügyfélszolgálati irodában, továbbá letölthető internetes honlapunkról a KTV innen és az Internet innen.