Társaságunk 2004. január 1. óta nyújt kábeltelevíziós szolgáltatást.

Központi fejállomásunk Újszentmargitán található, ahonnan kábeltelevíziós műsorral látjuk el

  • Folyás,
  • Tiszecsege,
  • Tiszagyulaháza,
  • Újtikos,
  • Újszentmargita
  • Újszentmargita-Bödönhát

lakosságát.  

Műsorválasztékunk 3 programcsomagban érhető el:

Az “A” szociális programcsomagban a magyar földi sugárzási országos közszolgálati és kereskedelmi csatornák, a műholdas sugárzású közszolgálati csatornák láthatók és kizárológ a kábeltelevíziós hálózatunkon érhető el a Hortobágy-menti TV2 Televízió műsora. Ebben a programcsomagban fogható Szolgáltatói Képújságunk is, amelyből a kábeltelevízós és internetes szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb információk érhetők el.

A “B” alap (Basic) programcsomagban elérhetők az “A” programcsomagban is elérhető csatonákon túl olyan tudományos-ismeretterjesztő-, hír-, film-, gyermek-, sport- és idegen nyelvű csatornák is, amelyek kitekintést nyújtanak a világra. Ebben a csomagban mindenki találhat az érdeklődési körének megfelelő műsorokat.

A “C” bővített (Extended) programcsomagban a “B” programcsomagban elérhető csatornákon túl olyan további csatornák érhetők el, amelyek még szélesebb választékot nyújtanak akár a filmek, a sportok, a gyermekműsorok, a tudományos ismeretterjesztés területe iránt érdeklődőknek, de a kizárólag felnőtteknek szóló műsor is itt érhető el.

A kábeltelevíziós műsorokon kívül a kábelhálózaton keresztül egyes országos terjesztésű rádiócsatornák valamennyi programcsomagunk részeként ingyenesen érhetők el.  

 

Az egyes pogramcsomagok csatornaválasztékát itt tekintheti meg:

Kábeltelevíziós programcsomagok

 

A kábeltelevíziós programcsomagok árait itt tekintheti meg:

Kábeltelevíziós programcsomagok ára